[ Download ] ➵ Voor mij ben je hier Author Michiel van Kempen – Chainnews.us

Voor mij ben je hier Best Books, Voor Mij Ben Je Hier By Michiel Van Kempen This Is Very Good And Becomes The Main Topic To Read, The Readers Are Very Takjup And Always Take Inspiration From The Contents Of The Book Voor Mij Ben Je Hier , Essay By Michiel Van Kempen Is Now On Our Website And You Can Download It By Register What Are You Waiting For Please Read And Make A Refission For You

6 thoughts on “Voor mij ben je hier


  1. says:

    Een boeiend verhalenboek van wisselende kwaliteit Sommige verhalen smaken naar meer, anderen zijn om snel te vergeten en een enkel verhaal heb ik zelfs niet uitgelezen Het fijne van verhalenbundels is dat deze makkelijk tussendoor op zijn te pakken, omdat ieder verhaal nieuw is Het nadeel is de vaak wisselende kwaliteit van zo n bundel Deze verhalenbundel van jonge, Surinaamse schrijvers is hierop geen uitzondering, maar toch de moeite van het lezen waard Voor mij ben je hier heeft een boeiend thema en het is interessant om meer te leren van een cultuur waarvan ik erg weinig weet Alleen al daarom kan ik het boek aanbevelen Door de verschillende verhalen leer je van veel een beetje Er zijn schrijnende verhalen, zacht kabbelende verhalen en grootse vertellingen De verhalenkeuze is niet helemaal de mijne, maar wel begrijpelijk Qua volgorde had ik zelf een hele andere keuze gemaakt Zowel het openingsverhaal als de afsluiter zijn niet heel erg sterk en vooral het o...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *